ESCOLA PROFESSIONAL DE CIRC


Escola Professional de Circ 2017-18


L'Escola de Circ Saltimbanqui imparteix un Cicle Formatiu Professional, amb un programa de dos anys, per totes aquelles persones que vulguin assumir competències professionals per realitzar activitats de circ, per actuar en públic amb números de circ, formar companyies de circ o treballar com artistes solistes.També per aquells que tenen clar dedicar-se professionalment al circ o continuar amb la seva formació.1r Curs Escola Professional
2ª Promoció 2017-19
3 d'Octubre 2017 al 22 de Juny 2018.
Dilluns, Dimecres i Divendres de 9h a 17h.
Dimarts i Dijous de 9h a 15h.
Edats entre 16 i 30 anys.

L'Escola Professional de Circ
te un programa amb diferents disciplines circenses; col·locació corporal, dansa i moviment, tècniques d’expressió, acrobàcia a terra i sobre aparells, verticals, equilibris sobre objectes, malabars i manipulació, equilibris acrobàtics i tècniques aèries.


Aquest Cicle Formatiu Professional, no té efectes acadèmics, és una formació professional no reglada, sense objecte de reconeixement o convalidació acadèmica. El cicle formatiu consta de més de 2000 h. impartides en un programa de dos anys.


Altres matèries:
Monogràfics d'altres tècniques, seguretat, teoria, formació i orientació laboral. Pràctiques escèniques en events circenses a l'exterior i a l'escola.

Més Informació i proves d'accés 2017-18

1r Curs Escola Professional
8 de Juny 1ª audició de 9h a 17h.
9 de Setembre 2ª audició de 9h a 17h.


Les proves d'accés consiteixen en;

Clases guiades de cada tècnica, avaluació de força, flexibilitat, coordinació i una entrevista personal a l'Escola de Circ Saltimbanqui.

Inscripció 2017-18Més informació i/o qualsevol dubte a: escoladecircsaltimbanqui@gmail.com


Vídeo "Asaltimbanko" fi de curs 1r Escola Professional 2016-17 Àlbum d'imatges Escola Professional 2016-17
Escola Professional 2016-17Els alumnes disposaran d'assegurança d'accidents anual, descomptes i beneficis en les diferents activitats de l'Escola, assesorament i compra de materials o aparells de Circ, a més de rebre informació periódica sobre les Arts del Circ.

Els cursos tenen plaçes limitades.

l'Escola es reserva el dret de realitzar canvis en els horaris o l'anul·lació dels cursos en el cas de no arribar als participants mínims.

Els grups de cada curs, es formen per ordre d'inscripció, per assegurar la participació, cal que ens feu arribar l'inscripció degudament complimentada i efectuat el pagament, ja sigui en efectiu a l'Escola de Circ o tranferència bancaria, rebreu una confirmació de l'Escola de Circ Saltimbanqui.

Us esperem !!!

 

Tornar inici Escola Professional